IMG 4978

Berki Krisztián eltökélten készül a választásra

2019.07.23. 10:37

Komolyan lehet-e venni valakit, aki kivasaltatta a heréit, majd elindult a választáson?

– hangzott el a kérdés a Mokkában, ahol Berki Krisztián beszámolt arról, mik a tervei a közelgő választást illetően.

Nemrégiben írtunk arról, hogy Berki Krisztián azt a célt tűzte ki maga elé, hogy Budapest következő főpolgármestere legyen. Ha eddig bárkinek kétsége lett volna az ügy valóságtartalmát illetően, az üzletember világossá tette, hogy teljesen komolyan gondolja a dolgot.

Berki mindenkit biztosított arról, hogy független jelöltként indul a választáson, szerinte ugyanis csak így tud felelősségteljes döntéseket hozni, miközben nem kíván függeni senkitől és semmitől.

Berki Krisztián egy személyiséges jelenség, ezt mindenki dolgozza fel

– mondta az üzletember, aki arról is beszámolt, hogy valójában csak a nagy meleg miatt mártózott meg a medencében, miközben forgott a felvétel.

Nem a videó minősége vagy a szerepe fontos, hanem az, hogy ki állt oda és mik a jövőbeli tervei. Nem a videóval kell foglalkozni, hanem a személyemmel, később pedig azzal, amit szeretnék tenni a fővárossal

– mondta Berki, aki a többi jelölt közül senkit nem tart ellenfélnek, csupán Tarlós Istvánt szeretné nyugdíjba küldeni.

Az üzletember egyébként augusztusra akar kész lenni a programjával, és a lakosságot is szeretné bevonni az előkészületetekbe. Kíváncsi ugyanis, milyen változtatásokra vágynak. Első és legfontosabb intézkedésének pedig azt tartja, hogy személyesen is találkozzon Tarlós Istvánnal, véleménye szerint ugyanis 8 perc elég lenne ahhoz, hogy a jelenlegi főpolgármester komolyan vegye őt. Berki szerint erre azért van szükség, mert Budapest átvétele után szüksége lenne Tarlós segítségére.