Kidmant a The Kyle and Jackie O Show nevű rádiós műsorban találták be néhány olyan intim kérdéssel, ami nem örvendeztette meg túlságosan – írja a Mirror.

A színésznőt férje, Keith Urban legújabb dalának kapcsán keresték fel telefonon. A dalszövegből ugyanis az derül ki, hogy Kidman igencsak nagy lepedőakrobata. Az egyik műsorvezető kerek perec feltette neki a kérdést, hogy igaz-e, amit a dalban hallott. A másik rádiós pedig azzal viccelődött, nem szól-e rá a színésznő néha a férjére, hogy vigyázzon a szájára.

Nicole Kidman itt még jó kedvében volt, és csupán annyit felelt, addig nem tervezi cenzúrázni a férje munkáit, amíg a múzsája lehet.

Jackie O ezután hangosan megjegyezte, hogy legalább Urban nem nevezi Kidmant unalmasnak az ágyban, mire a színésznő egyetértően motyogott.

Ezután Kyle Sandilands végleg kiverte a biztosítékot, amikor azt kérdezte, igaz-e az, hogy Kidman akár az éjszaka közepén is felkel azért, hogy akciózhasson kicsit a férjével.

Nem. Mi? Most már fogd be, Kyle. Nem válaszolok erre. Ez felháborító!

– emelte fel a hangját kissé a színésznő, majd később azt is elmondta, hogy a telefonhívás közben éppen a nővérével volt, és 5 gyerek vette őket körül.