Bár a legtöbb nő nem örül neki, ha meghízik, Keresztes Ildikó boldog, hogy magára szedett 8 kilót, és a férfiak visszajelzéseiből kiindulva úgy gondolja, másoknak is jobban tetszik kissé teltebb alakja. 

Az énekesnő a Borsnak nyilatkozott arról, hogy az utóbbi időben felszedett magára 8 kilót, de ez kicsit sem zavarja, a férfiaktól mostanában egyre több bókot kap.

Egy nő sosem elégedett az alakjával, de valóban elszaporodtak a bókok mostanában, úgyhogy be kell lassan látnom, előnyömre híztam

- mondta Keresztes Ildikó a Borsnak.

Az énekesnő arról is beszélt, ha teheti, a bikinifelsőjétől is megszabadul, ha strandra megy, ugyanis ki nem állhatja, ha nem egyenletesen barnul le. Sőt, nudistastrandon is volt már, de csak külföldön, itthon fél, hogy felismernék.

Külföldön a tengerparton csak egy szál tangában vagyok hajlandó ücsörögni, ugyanis utálom, ha nem egységes barnára sülök, és fehér csíkok virítanak rajtam. Sőt volt rá precedens, hogy nudista részen voltam, persze ezt is szigorúan csak külföldön, ahol nem ismer senki

- mondta a Borsnak. 

Az énekesnő külföldön sokkal kötetlenebbül tud viselkedni, a bókokat is sokkal könnyebben fogadja, és szívesen viszonozza a férfiak flörtölő közeledését is. Ahogy mondja: mostanában lubickol a férfiak bókjaiban.