Az Instagram, bár könnyed fotógyűjtögetős oldalnak indult, manapság az egyik meghatározó közösségi oldalt lett, ahol a szereplők pusztán internetes jelenlétükkel is komoly összegeket zsebelhetnek be mint influencerek.

Az Instán elképesztő tömegekben szerepelnek szebbnél-szebb modellek, akik népszerűségben ma már megelőzik a hollywoodi celebeket is.

Legutóbb a plasztikai trendekről szóló cikkünkben írtuk meg, hogy míg pár éve mindenki Kim Kardashianra akart hasonlítani, addig manapság az emberek olyanok akarnak lenni a valóságban, mint az Instagramjukon. Ezzel pedig elérkeztünk ahhoz a tényhez, hogy a képek sokszor nem a valóságot tükrözik, filterekkel, némi photoshoppal és ügyes pózokkal egy átlagos ember is úgy nézhet ki, mint egy "frissensült" modell. 

A beauty.false nevű Instagram-oldal tulajdonképpen lebuktatja a modellek igazi külsejét, megmutatja a legtrendibb influenszerek valódi alakját!

Íme néhány példa a leglátványosabb különbségekről:

 A képek jelentős részénél látható, hogy egy megfelelően elkapott póz is komoly változásokat tud hozni.

 A már említett Kim Kardashian a valóságban is zseniálisan prezentálja a csípőkicsinyítés művészetét. Annyi biztos, hogy az életben nem elég pár ügyes kattintás egy programban. 

 Természetesen az ismert férfi modellek sem rettennek vissza némi optikai javítástól. Így lesz kockahas a sima hasból pár fotó erejéig.

A végére pedig egy kis bemutató, hogy hogyan is kell ezt csinálni.