A vajdasági énekesnő sok más nőhöz hasonlóan negatívumként élte meg, hogy mellei hamar megálltak a növekedésben. Mára azonban már felül tudott ezen emelkedni, és abszolút nem érdekli, ha valaki emiatt tesz rá gúnyos megjegyzéseket.

Tinikoromban volt idő, hogy zavart. Kit ne zavart volna, hogy az iskola deszkája? Nem éreztem magam jó csajnak, de ez nem tartott sokáig. Rájöttem, hogy engem kis mellel is dögösnek tart a külvilág, és az is vagyok. Akkor meg minek nagyobb mell?

– mondta az énekesnő a Borsnak, majd azt is kifejtette, hogy egyáltalán nem célja mindenkinek megfelelni, hiszen lehetetlen.

Dér Heni rengeteg időt tölt az edzőteremben, akárcsak Tolvai Renáta, így az alakjára sem lehet panasz, hiszen igencsak jó formát dolgozott össze magának. Ennek köszönhetően pedig sikerült rendbe hoznia tinikorában kis melle miatt megtépázott önbizalmát.

Az énekesnő egyébként motivációs tréningeket is tart fiataloknak, ahol arra tanítja őket, hogy fogadják el és szeressék önmagukat. Az előadásain pedig gyakran példálózik apró kebleivel, amit bár megcsináltathatna, ő mégsem teszi, hiszen elfogadta magát olyannak, amilyen, és csupán a konditeremben formálja magát, nem pedig kések által tesz szert álomalakjára.