horoszkóp

Különleges interjú Demcsák Zsuzsával és féjével - Krishant nem érdekli a jogosítvány-fiaskó

2019.07.31. 23:15

A TV2 celeb-mozis vonatán nincsen fék! Vajna Tímea után most Demcsák Zsuzsa lakásába látogattak el, hogy Joshi Bharat attenborough-i magaslatokban járva feltárja, honfitársának  sikerült-e akklimatizálódnia.

Az exkluzív interjúban az ifjú pár mesélt a közös jövőről, családról és a rájuk leselkedő kulturális különbségek miatti nehézségekről.

Demcsák például kifejtette, hogy annyira boldog és olyan komoly az összhang újdonsült szerelmével, hogy hiába volt már házas, úgy érzi, indiai férje az első „valódi férje”.

Az interjúban arra is kitértek, hogy a műsorvezetőnő magánéletében az utóbbi időben számos kellemetlen dolog történt, például  ittas vezetés miatt bevonták a jogosítványát.  Férje tud mindenről , de elfogadja a történteket. 

Mindent elmond, ami történik vele, ezért mindent tudok. Őszintén elmondta, hogy mi történt, de ez engem nem érdekel. Számomra csak egy dolog fontos, és az ő

- mondta el Krishan.

Joshi Bharat finoman jelezte, hogy Demcsák rengeteg kritikát kap viselt dolgai miatt, amire az egykori tévés csak annyit mondott, hogy ha párja mellette van, semmi sem érdekli.

A teljes beszélgetést itt tudja megtekinteni: