Két érdekes információ is befutott csütörtök estére, amiket most közzé is teszünk, hogy olvasóink értékeljék saját belátásuk szerint:

A Media1 utánajárt, hogy igaz-e az állítás, miszerint Bochkor Gábor rádiós karrierje a Retro Rádiónál folytatódik, illetve arra is fény derült, hogy  a #bochkor című tévéműsor kap-e folytatást az ATV-n. Ezen felül  az Azonnali.hu tudni véli, hogy Berki Krisztián amellett, hogy indul a főváros polgármesteri címéért, nemsokára egy valóságshowban is feltűnik majd, így egyszerre reklámozhatja politikai ambícióit és új műsorát.

Bochkor

A Media1 körbejárta a kérdést, hogy mennyi igazságtartalommal bír a Story magazin felvetése, miszerint Bochkor Gábor rövidesen a Retro rádióban tér vissza, már ami a rádiózást illeti. 

A bulvárlap egy meg nem nevezett ismerősre hivatkozva pedzegeti, hogy a Retroval tárgyal az egykori reggeli rádiós. A Média 1 ezek alapján több, Bochkorhoz közeli forrást megkeresett, akik valójában sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták az állítást.

A konklúzió, hogy tárgyalások voltak (vannak?), de még semmi sem dőlt el. Bochkort keresték az üggyel kapcsolatban, de nem érték el telefonon. Nem úgy az ATV vezérigazgatóját, Németh S. Szilárdot, aki elárulta, szeptember 8-án tér vissza a képernyőre Bochkor, tehát talkshowja folytatást kapott.  

Berki

Közben pedig fény derült arra, hogy Berki nem csak Budapest első embere szeretne lenni, hanem rövidesen adásba kerül egy róla szóló reality sorozat is. Az Azonnali.hu pedig ezek alapján rákérdezett az egykori kapusnál, hogy politikai szereplése vajon csak új műsorának jól megfontolt promóciója-e. Az üzletember elutasította ezt a felvetést.

 Semmi kapcsolat nincs a kettő között. Amikor kiderült, hogy távozok a TV2-től, akkor nekem is fontos volt, hogy tévézhessek, szerencsére volt több megkeresés. Fél éve írtam alá ezt a szerződést a Sláger TV-hez, ahol Hajdú Péterrel közösen gyártjuk a saját napi realitymet. Tehát producer lettem a saját műsoromban

- fejtette ki Berki az üggyel kapcsolatban.