Ki emlékszik még az MTV vicces realityjére?

A 2005-ben debütáló showban három modell, Bridget Marquardt, Holly Madison és Kendra Wilkinson, valamint a Playboy atyjának, Hugh Hefnernek a „hétköznapjait” mutatták be. A sorozat  2009-ben ért véget, azóta pedig szegény Hefner is jobblétre szenderült (2017-ben hunyt el).

A Playboy-villa egykori lakói a napi sorozat végeztével, tulajdonképpen ott folytatták, ahol a villába költözés előtt abbahagyták (persze ez nem fedi a valóságot, hisz világhírűvé váltak). Mindhárman sikeresek, ha a karrierjüket nézzük, a magánéletükben azonban akad probléma és kihívás bőven. 

De ma, jóval a tévés sikerek után, mivel foglalkozik a három csinos szőkeség?

Kendra Wilkinson 

Wilkinson volt az első aki, elköltözött a show után a villából, ugyanis rátalált az igaz szerelem. De korántsem haraggal vált el egykori partnerétől: Hank Baskett amerikaifutball-játékoshoz a Playboy-villában ment hozzá 2009-ben. A lányok közül ő lovagolta meg a legügyesebben az ismeretség hullámait, ugyanis saját reality-vel jelentkezett, amiben férjével és gyermekeivel, Hankkel és Alijah Mary-vel szerepelt, ráadásul nagy sikerrel. 2018-ban azonban elváltak férjével, a szabadszájú szőkeség akkor az Instagramon mondta el, hogy retteg attól, mi lesz velük, de igyekszik gyerekeire és saját újjászületésére koncentrálni. Az amerikai bulvárlapok arról cikkeznek, hogy napjainkban már összeszedte magát és közösségi oldalain keresztül gyereknevelési tippekkel segíti rajongóit.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Doin the damn thing out here in the desert 🌵😏

Kendra Wilkinson (@kendrawilkinson) által megosztott bejegyzés,

Bridget Marquardt

Bridget a műsor végeztével egy utazós műsor háziasszonya lett a Travel Channel képernyőjén, a műsor nem lett túl népszerű, egy évad után elkaszálták. Később, kolléganője példáján felbuzdulva ő is akart egy valóságshow-t, azonban a projekt még a nyilvánosságra kerülés előtt becsődölt.  

Legutóbb az Animal Planet csatornán tevékenykedett egy állatos dokumentumfilm-sorozatban, közben pedig ő is férjhez ment Nicholas Carpenter amerikai filmrendezőhöz.  Marquardt történetének van egy szomorú aspektusa is, régóta szeretne gyermeket, azonban eddig nem sikerült teherbe esnie. Hiába vett részt több kezelésen és próbálkozott a mesterséges megtermékenyítéssel is. Keserű tapasztalatairól a Youtube-on értekezett.

Holly Madison

Bár Madison volt Hefner elsőszámú barátnője, kettejük szakítása sikerült a legcsúnyábbra. A villából való távozása után  megpróbálkozott ő is egy saját realityvel (mi mással), a Holly's World két évadot élt meg. 2015-ben pedig írt egy könyvet a villában töltött évekről. A Lenn, a nyúl üregében első helyen debütált a New York Times Bestseller-listáján, és egészen három hétig tartotta azt (egyébként azóta még két bestsellert írt). A könyvben elég kellemetlen dolgokat osztott meg a nyuszilétről. 2013-ban hozzáment Pasquale Rotella amerikai üzletemberhez, akitől két gyermeke született, Rainbow Aurora, és Forest Leonardo Antonio. A házassága tavaly ért véget. Azóta leginkább ő is az Instagramon éli ki magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Waiting for the sun to come out . . .

Holly Madison (@hollymadison) által megosztott bejegyzés,