A Bors szúrta ki, hogy az immár ügyvédi diplomával rendelkező Zimány az Utazás a lelked körül című műsorban arról beszélt, komoly kihívást jelentett számára az ismeretséggel járó nehézségeket, főként a számos rosszindulatú kritikát feldolgozni, ezért pszichológushoz kell járnia.

Az egykori modell, a lap meglátása szerint már rég nem szerepel annyit magánéletével a címlapokon, elvégezte a jogi egyetemet, erős, céltudatos nőnek ismeri az ország, mégis a felszín alatt komoly problémákkal kell megküzdenie. 

Elkezdtem járni két éve egy nagyon kedves pszichológushoz, személyiségfejlesztés miatt. Fontosnak tartom ezt (...) Hihetetlen, hogy az elmúlt két év alatt milyen dolgokat hozott elő belőlem. Például, hogy mennyi elfojtás van az emberben a társadalmi elvárások, a megfelelési kényszer miatt. Főleg, hogy 14 éves korom óta – most vagyok 33 – a nyilvánosság előtt nőttem fel

- mondta el a műsorban, majd arra is kitért, a sok kritika milyen módon befolyásolta az életét. 

Azt mondják, legyinteni kell a kritikákra, de a pozitív és a negatív is befolyásolja az ember életét, mert azért csak meghallod és ott van a háttérben. Lehet, hogy nem veszed észre magadon, de eljön a kor, amikor azt érzed, valamiben megakadtál. Én például a saját személyiségfejlődésemben. Igényem volt arra, hogy ezen túllépjek

- mesélte Peller Mariann műsorában az ügyvédnő. 

Mint mondta, elsősorban abban segít a pszichológusa, hogy a negatív hangokat ne hallja meg, és állítja, e téren már nagyon sokat fejlődött.