DSC3955

Pintér Tibor kivételesen nem főszereplő lesz a Demjén-musicalben

2019.08.09. 09:03

Zámbó Jimmy után egy újabb zenei legenda életművét dolgozza fel Pintér Tibor és az általa vezetett Nemzeti Lovas Színház: most Demjén Ferenc életművéből készül előadás A szabadság vándorai címmel. Amint azt az Index még tavasszal megírta, a darab rendezője a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor, a Blikk új interjújából pedig az is kiderül, hogy ebben a produkcióban hosszú idő után nem a főszerepben lesz látható a társulat vezetője, Pintér Tibor. A szereposztásról a következőket írja a Blikk:

Eddig sem nélkülözte a családi szálat A szabadság vándorai, hiszen Pintér Tibor jelenlegi kedvese, Jenifer (24) mellett volt felesége, Janza Kata (47), valamint a színésznő szerelme, Pesák Ádám (25) és volt kedvese, Szerényi László (39) is szerepel a musicalban. Ám a próbán kiderült, egy újabb családtag is színpadra lép, mégpedig Janza Kata kisfia, Samu (12), aki egy szólót is énekel a darabban.

Maga Demjén Ferenc sajnos nincs jó állapotban jelenleg, a 72 éves énekesnek nemrég agyérgörcse volt, ezért kérdéses, hogy meg fogja-e tudni majd élőben az előadást.

És van még pár rövidhír mára, olvasgassa őket szeretettel!

  • Bódi Sylvi, akinek már százezer követője van, ebben az Instagram-posztban elárul magáról 10 dolgot. Az egyik: „minden elektromos kütyüm/készülékem - mobiltelefon, laptop, wifi - le van védve a sugárzás ellen. Pontosabban én vagyok levédve tölük. Ennyivel tartozom a saját egészségemnek.”
  • Mihalik Enikő még mindig Ibizán van, tolt egy újabb szexi és bikinis fotót az Instagramra.
  • Vajna Tímea automatikusan eltűnő Instagram storyban cáfolta a róla tegnap megjelent hírt: „ami ma megjelent az újságban, az nem igaz. Én azt nyilatkoztam, hogy lehet, hogy akár egy zenészbe szeretek bele, nem tudom..., nem számít, hogy kicsoda. Ezt elküldtük az újságnak, de azt válaszolták, h bocsi már elküldték a nyomdába, így nem az jelent meg, amit valójában mondtam.
  • Vasárnap megszületett Curtis kisfia, a babáról a jelek szerint a Story magazin kínálta a legtöbbet az első fotókért, mert az ő Facebookjukon lehet megtekinteni a fényképeket.

Hát ezekkel az információkkal próbáljuk szebbé tenni az ön napját a Manson-gyilkosságok ötvenedik évfordulóján.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pintér Tibor kivételesen nem főszereplő lesz a Demjén-musicalben

A hírekben még: Bódi Sylvi minden kütyüje „le van védve a sugárzás ellen”, Vajna Tímea pedig nem is azt nyilatkozta, ami megjelent a Hot!-ban.

42 · Aug 09, 2019 09:03am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments