Amikor július elején Gáspár Evelin a Mokka vendége volt, arról beszélt, hogy szerinte híres szülei miatt nem talál munkát, pedig szeretne beintegrálódni a társadalomba, mint egy celeb. Bár már megtapasztalta a hírnévvel járó negatívumokat is, a közösségi oldalai nélkül nem tudna élni, számára ez a hobbija. 

Most a Bors kapta el az éppen Szigeten bulizó 25 éves lányt, ahol ismét előkerült a munkakérdés. Gáspár Evelin elmondta, hogy hiába van diplomája, a magyar társadalom nem fogadja be, ezért ő megmarad a celebkedésnél. Rosszakarói persze vannak, de ők csak irigyek rá, titkon mindenki az övéhez hasonló életre vágyik.

Megvan a diplomám, de rájöttem, hogy a magyar társadalom nem túl befogadó velem, így számomra maradt a celebkedés, amit egyébként kezdek megszeretni és kezdem élvezni az előnyeit. Persze lehet irigykedni, kritizálni, de nekem ezt dobta a gép. És szerintem a szíve mélyén amúgy mindenki erre vágyik

- mondta Gáspár Evelin. 

Hozzátette, tavaly októberben szakított barátjával, azóta nincs senkije, de ha udvarolna is neki éppen valaki, nem kellene az új kapcsolathoz édesapja, Gáspár Győző jóváhagyását kérnie, ők egy modern család.