A Mónika Show ex-háziasszonya a Manna FM 98.6 rádiócsatorna reggeli műsorába látogatott el kislányával, Mollival – szúrta ki a 24.hu.

Bár nem meglepő módon a slime-készítés rejtelmeibe vezették be a műsorvezetőket, előtte szó esett arról is, hogy vajon meg voltak-e rendezve az egykori Mónika Show epizódjai. Sokan ugyanis szkeptikusan állnak ahhoz az állításhoz, miszerint a műsorban szereplő vendégek valós problémáikat fejtegették.

Olyan értelemben megrendezett volt, hogy mi ott voltunk, előre tudtuk, milyen vendégek jönnek. Hogy mi fog elhangzani, arról fogalmam sem volt, ez volt a tematika része, én nem is találkoztam velük előtte. Ezek a mi honfitársaink, nekik ilyen az életük, szerinted ők akarták ezt? Akartak alkoholisták lenni, elhagyni a családjukat, verni valakit? Ők ebbe a helyzetbe belesodródtak. Próbáljunk már meg picit mögé nézni, de olyan súlyos emberi sorsok húzódnak meg emögött

– mondta Mónika, majd kissé hevesebben ezzel folytatta:

Oscar-gyanús alakítások lettek volna, ha azok meg lettek volna szervezve. Szerinted kinek lett volna ideje, energiája betanítani azt a sok embert és főleg mikor? Amikor kéthente négy nap volt a forgatás, reggeltől estig, a fennmaradó időben a szerkesztők életüket és vérüket a haza oltárán ott aludtak a szerkesztőségben a nyomorultak, hogy meglegyen az adás. Szerinted ők beültették Józsi bácsit akárhonnan, és megtaníttatták vele? Ugyan már, teljesen nem reális dolog ez.

Erdélyi Mónika egyébként arról is beszélt a műsorban, hogy miután felhagyott a tévézéssel, nyitott egy kávézót, ahol felszolgált, amennyiben pedig egy mesehőssel kellene randevúznia, Homer Simpsonra esne a választása.