Két szakításról is értesültünk a Story magazinból: Radics Giginek egyéves távkapcsolata, Wolf Katinak pedig a 20 éves házassága ért véget. 

Radics Gigi hiába utazott ki legutóbb Los Angelesbe szerelme miatt, rájött, hogy a különtöltött idő alatt elhidegültek egymástól, amikor pedig Amerikában volt, párjának nem volt elég ideje rá, de valószínűleg az énekesnő sem tudott volna egyéb elfoglaltságai miatt szerelmével foglalkozni, ha a férfi Budapestre látogat. 

Távolodni kezdtünk egymástól, egyre kevesebbet kerestük a másikat. Amint ezt észrevettem, azonnal felhoztam neki a témát, mert nem szeretem kerülgetni a dolgokat. Megkérdeztem, szerinte mi lenne a megoldás. Végül arra jutottunk, jobb, ha elválnak útjaink. (...) Egy évig voltunk együtt. Ha úgy vesszük, a telefonba voltam szerelmes abban az időszakban, hiszen azon keresztül próbáltuk tartani a kapcsolatot

- nyilatkozta Radics Gigi a Storynak.

Szintén a Storyból derült ki, hogy Wolf Kati házasság is véget ért, 20 év után. Az énekesnő két gyermekével már el is költözött a férjétől, akitől egyelőre hivatalosan még nem vált el.  Wolf Kati alig ötpercnyire költözött a férjétől, akivel továbbra is jó viszonyt ápol, gyakran szerveznek közös családi programokat a gyerekekkel.