GettyImages-927404262

6+1 alkalom, amikor Jennifer Lawrence bebizonyította, hogy a celebek is emberek

2019.08.16. 11:59 Módosítva: 2019.08.16. 12:32

Jennifer Lawrence voltaképpen karrierje kezdete óta azt a hitvallást követi, hogy mindenki élje úgy az életét, ahogy az jólesik neki. A színésznőre nem jellemző, hogy feszengene egy-egy eseményen vagy szerepben, és hajlamos nagyon hamar otthon érezni magát bármilyen helyzetben. Össze is gyűjtöttünk néhány olyan szituációt, amikor felülmúlta magát azzal, hogy ő saját maga.

Elperecelt az Oscar-gálán

Éppen érzelmektől túlfűtve indult fel a színpadra, hogy átvegye a legjobb színésznőnek járó díjat, amikor rálépett hatalmas uszályú ruhájára, és orra bukott a lépcsőn. Ekkor sok lány felsóhajthatott, aki elbotlott már magassarkúban, vagy épp egy túl hosszú szoknyában. Ez az eset egyébként 2013-ban történt, a színésznő pedig egy évvel később ismét átélt egy hasonlót, szintén az Oscar-gálán. Annyi volt a különbség, hogy ekkor a vörös szőnyegen botlott meg.

Vadászüzemmódba kapcsolt, amikor meglátta John Stamost

Conan O´Briennek mesélt arról, hogy egyszer egy buliban követni kezdte a jóképű színészt, méghozzá szobáról szobára, miközben feltűnően bámulta a fenekét. Egy későbbi találkozásuk alkalmával Stamos meg is kérdezte tőle, hogy be volt-e állva, mire Lawrence annyit felelt, hogy nem, ő egyszerűen ilyen.

Szabotálta Taylor Swift interjúját

Az énekesnő éppen a Golden Globe díjátadóján próbált interjút adni, amikor feltűnt a színen Jennifer Lawrence, aki grimaszolni kezdett, majd ahogy közeledett a kamera felé, úgy tett, mintha a levegőben belemarkolna Swift fenekébe. Mikor mellé ért, belebeszélt az interjúba, majd kínosan át is ölelte az énekesnőt, aki láthatóan nem nagyon értette, mi volt Lawrence célja.

„Véletlenül” szájon csókolta Natalie Dormert

Az Éhezők viadalában kolléganők voltak, de azt senki sem sejtette, hogy ennyire jóban lettek a forgatás alatt. Lawrence itt újra egy interjút trollkodott szét azzal, hogy megbökdöste Natalie Dormert, eredetileg azzal a céllal, hogy üdvözölje. Az arcra szánt puszi azonban félrecsúszott, mire a színésznő meg is jegyezte, hogy

Jujjci, csókolóztunk a kamera előtt! Tetszett!

Élő adásban rúgta le a cipőjét

A színésznő Stephen Colbert The Late Show című műsorába érkezett vendégként, ahol nemsokkal azután, hogy betoppant, megszabadult kényelmetlen lábbelijétől, és mezítláb helyezkedett kényelembe a kanapén.

Átmászott a székeken az Oscar-gálán

Lawrence a tavalyi Oscar-gálára is tartogatott egy kis magánszámot, ekkor azonban nem színésztársain gázolt át. Ekkor az egyik kezével a ruháját, másikkal a pezsgőjét tartotta, miközben lerövidítette az útját azzal, hogy a színpad előtti üléseken keresztül indult el a célja felé, ahelyett, hogy körbement volna, elpocsékolva értékes idejét. Persze lehet, hogy a mosdóba igyekezett.

+ 1 Kiszivárogtak a meztelen fotói

Bár ilyen eset szerencsére nem fordul elő legtöbbünkkel, sok más hírességhez hasonlóan színésznő is beleesett abba a hibába, hogy meglehetősen pikáns, esetenként több, mint pikáns fotókat és videókat készített magáról, amiket aztán feltöltött a felhőjébe. A felvételek persze nyilvánosságra kerültek, és bár eddig is egyértelmű volt, hogy Lawrence nem szégyenlős, a fotóanyagokat élnézve annak is minden kétsége elpárolog, akinek eddig még akadt.