18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ganxsta Zolee hajtóvadászatot indított az őt gyalázó rádiósok után

2019.08.16. 16:11 Módosítva: 2019.08.16. 17:54

A Perjés meg a Para című Youtube-csatornára került fel egy videó Ganxsta Zoleeról, a két rádiós néhány nagyon kemény dolgot fogalmazott meg a rapperről, aki az interneten keresztül üzent.

A két rádiós azt fejtegette, hogy a rapper valójában nem túl kemény és apának sem kifejezetten alkalmas. A kissé hatásvadász beszélgetést természetesen Ganxsta sem hagyhatta szó nélkül, a videó alatt kemény kommentben kérte számon Para-Kovácsékat. 

Ganxsta Zolee kommentje pedig itt olvasható:

Para-Kovács, te majom, meg a fehér hajú, fasszopó haverod. Mondhatnám, hogy bátrak vagytok, de ez inkább ostobaság. Megnevettettetek, az tény. De hát ha ezt engedem, akkor jön még egy csomó ilyen húgyagyú, mint ti. Két fasztarisznya. Beszélnünk kell. Szerintem jobb, ha ti kerestek meg. Komolyan mondom. Ne várjátok meg, hogy én kezdjek el vadászni rátok. Remélem, értjük egymást. Istenem, mekkora faszok vagytok. Na, szép napot. Még.