Én téged egy boszinak látlak kívülről

– Peller Mariann azzal indítja az Utazás a lelked körül című műsor alábbi részét, hogy leboszorkányozza Szulák Andreát, de persze nyilván nem az 55 éves énekesnő külsejére céloz, hanem lelki világára. Szulák Andreáról és lányáról a fenti képet a Story-gálán készítettük, és Rozina nevű lánya többször is szóba kerül az alábbi beszélgetésben – az énekesnő azt mondja lányáról, úgy érzi, édesanyja küldte őt a halála után.

íme 5 idézet a fenti műsorból Szulák Andreától:

  1. Van egy jósom, ő egy fantasztikus csajszi, aki tele van élettel, egy dögös nő, akiről nem gondolnád, hogy ennyire egzakt dolgokban járatos.
  2. Hívő ember vagyok, de nem vagyok templomcsúszómászó, abban nem hiszek, hogy ha bedobok száz forintot a Szent Antalnak, akkor innentől kezdve bármit csinálhatok büntetlenül.
  3. Most sem érzem úgy, hogy elveszítettem [édesanyámat], csak egy teljesen másik dimenzióban van, és kommunikálok is vele, néha üvöltözök vele, néha könyörgök neki, néha fel kéne hívjam, és bosszant, hogy nem tudom felhívni és megbeszélni vele a dolgokat, de érzem, hogy jelen van.
  4. Nagy megnyugvás lenne hinni, hogy itt [a halállal] még nincs vége, de ezt még nem tudom hinni.”
  5. Azt gondolom, hogy azok a lenyomatok, amiket magunk mögött hagyunk még életünkben, azok maradnak meg az emberekben majd a fizikai elmúlásunk után – és lehet, hogy azt hívják szellemnek, léleknek vagy felkapcsolódásnak valamilyen másik dimenzióba.

A műsor második felében Novák László asztrológus olvas Szulák Andreának kártyákból.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szulák Andrea: „hívő ember vagyok, de nem vagyok templomcsúszómászó”

Az 55 éves énekesnőnek jósnője viszont van, derül ki Peller Mariann műsorából, ahol kártyából olvasott neki egy asztrológus.

49 · Aug 28, 2019 12:17pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments