Szombaton írtuk meg a szörnyű hírt, hogy meghalt L. L. Junior 3 éves kisfia, aki két hét múlva ünnepelte volna negyedik születésnapját. A tragédia sok sztárt részvétnyilvánításra késztetett, amit az énekes meg is köszönt. A Bors friss információkat szerzett a baleset körülményeiről. 

A Bors úgy tudja, hogy L. L. Junior, volt felesége és két gyerekük együtt érkeztek augusztus 31-én egy Nyárbúcsúztató Vigadalomra. Innen az énekes/rapper az Esztári Lecsófesztiválra indult előadni, gyerekei és a volt felesége azonban még maradtak. Amikor a nő kézen fogva gyerekeit hazaindult volna, Dávidka kirántotta a kezét édesanyja szorításából, és előreszaladt a zebrára, ahol pirosan világított a lámpa. 

A zebrán keresztülhaladó első jármű, egy ezüstszínű Opel ütötte el Dávidkát, akit a kocsi közel 15 méterrel arrébb repített. A rendezvényen jelenlévő mentősök egyből a helyszínre siettek, de a kisfiúnak olyan súlyos sérülései voltak, hogy a helyszínen meghalt. Egy órán át próbálták újraéleszteni, hiába. 

Egy rettenetes női sikolyra lettem figyelmes. Amikor odanéztem, láttam, hogy egy kisgyerek mozdulatlanul fekszik a földön, és mindent elborít a vér. A mentősök és a rendőrök egy pillanat alatt kiérkeztek, és azonnal elkezdték pumpálni a kicsi mellkasát. Ő azonban nem adott életjelet

- mesélte az egyik szemtanú a Borsnak.

Egy másik szemtanú szerint a baleset után az egyik közeli panelházban lakó nő lerohant (feltehetően a gyászoló édesanya barátnője), és felvitte lakásába L. L. Junior másik kisfiát, Lacikát, akik végignézte testvére halálát. 

Az újság megkereste a halálos balesetet okozó autó sofőrjét is. F Tamás 76 éves nyugdíjas az otthonában fogadta a Bors újságíróját, alig találta a szavakat. Ahogy az újság írja, az autóban a férfi feleségével együtt, minden valószínűség szerint a szabályokat betartva utazott, amikor a tragédia megtörtént.  

A borítókép illusztráció.