A Blikk beszámolója szerint feldúltan hagyta ott a Budaörsi Járási Bíróságot Galambos Lajos. A mulatószenész áramlopási ügye hétfőn folytatódott, ahol az áramszolgáltató tanúként meghallgatott ellenőrei tettek vallomást. Galambos szerint felháborító minden egyes szavuk.  

Most végérvényesen bebizonyosodott, az ügyészség szakértői feltételezésekre alapozták a vádat, de az is, hogy az ellenőrök a rendőrök nyomására léptek túl a hatáskörükön. Ezt hívják irányított álláspontnak. Azért tartottak fogva négy hónapon át, mert a rendőrökkel összejátszó ellenőrök azt feltételezik, jogtalanul vételeztünk áramot? Nem csodálom, hogy az ügyvédem visszavágott. 

- nyilatkozta a lapnak a zenész. 

A vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt zenész jogi képviselője, dr. Fröhlich Krisztián úgy nyilatkozott a Blikknek, az áramszolgáltató roppant elfogult az ügyet illetően. 

Míg a tanúk biztosak az áramlopás tényében, addig Galambos tartja magát ahhoz, hogy mindössze egy hosszabbítót találtak az udvarán, ami bizonyítéknak elég csekély.