Jennifer Lopez a Wall Street pillangói (alias Hustlers) című filmben egy profi rúdtáncosnőt alakít, aki félelmetes hajlékonysággal és könnyedséggel táncolja körbe a rudat. Az énekesnő Youtube-csatornájára feltöltött videóból viszont kiderült, hogy a hírességnek meg kellett szenvednie a szexi mozdulatokért. Élete legnagyobb fizikai kihívásának nevezte a szerepre való felkészüléssel járó rúdtáncolást. 

Az énekesnő/színésznő a videóban elmondja, hogy míg egy átlagos rúdtáncosnőnek bőven van ideje megtanulnia egy táncot, neki rohamtempóban kellett felkészülnie a film miatt, ezért ez volt az egyik legkeményebb feladata eddigi karrierje alatt. 

Kétségtelenül ez volt a legnehezebb fizikai kihívás, amit eddig csináltam, de teljesen megérte

- mondja a videóban, ahol érdemes vetni egy pillantást J. Lo. edzőjének hihetetlenül kockás hasára is. 

Jennifer Lopez az Evening Standard magazinnak adott interjújában elmondta, hogy bár hozzászokott, hogy szexi ruhákban pózol a közönség előtt, ez egy teljesen más helyzet volt. 

Megszoktam, hogy szexi ruhákban vagyok a színpadon, de általában testhez simuló ruhák vannak rajtam. Ez egy teljesen más érzés volt, amikor gyakorlatilag meztelenül álltam a férfiak előtt

- nyilatkozta az énekesnő.