Szerda délután jelentette be Instagram-oldalán Vasvári Vivien, hogy különválnak férjével. Az elhatározás valóban komoly: már az anyagiakról tárgyalnak. Mivel az esküvő előtt készítettek egy házassági szerződést, elvileg nem lesz nehéz feladat az osztozkodás. 

Még az esküvő előtt leültek és megbeszélték, hogy házassági szerződést írnak. Egyikük sem jött üres kézzel a kapcsolatba, de nem is akartak azzal távozni, ha úgy hozza a sors. Bár erre akkor még nem is gondoltak, inkább csak óvatosak voltak, ami most jól jön

- nyilatkozta Vasvári Vivien egyik közeli barátja a Blikknek

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy kinél legyen közös fiuk, a tavaly tavasszal született Edward. A Blikk szerint Vasvári Vivien nem zárkózik el attól, hogy férje is fia gondját viselje, ebben a kérdésben is zökkenőmentesen meg fognak tudni állapodni. 

A láthatás fontos kérdés, de Vivien ebben is rugalmas. Sosem fogja tiltani vagy akadályozni, hogy Edward az apukájával legyen. Ezenkívül a gyerektartás összegét kell megbeszélni, és azt, hogy ki marad a Római-parton a lakásban, pontosabban azt, ki fizeti tovább a bérleti díját

- nyilatkozta Vasvári Vivien barátnője az újságnak.

A Blikk cikkének megjelenése után Vasvári Vivien rajongói Facebook-oldalán is megosztotta a hírt, és közölte, hogy mivel van házassági szerződésük, már mindenben megállapodtak. 

Az ilyen az nem is barátnő, aki mer nyilatkozni helyettem! Remélem kiderül egyszer ki volt az... Egyébként meg nem kell semmiben sem megállapodnunk mert a gyerek születése után mi mindenben megegyeztünk, ha esetleg sor kerülne válásra. Utoljára kérek mindenkit, hogy hagyjanak bennünket békén!

- olvasható Vasvári Vivien Facebook-oldalán.