A producer-színésznő elárulta, hogy rajong a modern technika vívmányaiért, telefonról vezérelt légkondija és távirányítható robotporszívója van.

Osvárt a Nőcomment! legújabb adásában mesélt arról, hogy számára sok előnnyel jár a digitalizált és robotizált világ. Az adásban egy olyan sztorit elevenített fel Ábel Anita, melyben egy gyermeket azzal bűntettek a szülei, hogy elvették a telefonját. A gyerek kreatív volt, így mindig talált a házban olyan eszközt, amivel visszatérhetett a világhálóra, felülírva szülei módszerét. Osvárt erre kontrázott azzal, hogy ő maga is függ egy kicsit a technika új vívmányaitól.

Kicsit én is ilyen vagyok, van például digitális légkondim, amit telefonról lehet irányítani. Van egy okos robotporszívóm. Én egy kicsit technológia mániás vagyok bevallom. Nagyon praktikus, például, ha külföldről megyek haza, akkor mobilról elindítom és mire hazaérek tisztaság van, olyan mint egy kis ufó, nagyon praktikus

- mesélte.

A digitális fejlődéssel kapcsolatban a műsor szereplői kifejtik, hogy szerintük mindez milyen hatással van a gyermekeikre. Kovács Patrícia például elmondja, szerinte remek dolog a fejlődés, míg a szülők megtanítják a gyerekeknek, hogy hogyan használják, kezeljék azt.