A múlt héten temették el L.L. Junior balesetben elhunyt gyermekét. Az elképesztő tragédia komoly indulatokat szült a rapper és volt párja, H. Csilla között. A Bors cikkében felvázolja, hogy a zenész és exe között milyen viszony alakult ki az elmúlt időszakban. Mint kiderült, már beszélnek egymással, azonban az édesanya egyelőre csak videón láthatta a fiát. 

A Bors információi alapján úgy tűnik, a temetés óta javult a viszony a pár között és már beszélnek is egymással. Sőt, Csilla eltávolította közösségi oldaláról azt a nyílt levelet, melyben „kirakatapukának” titulálta volt férjét.  Mindezek ellenére a nagyobbik fiú, Lacika még mindig az édesapja felügyeletére van bízva. 

A felek között el­kezdődött egy konstruktív párbeszéd. Már tettek kölcsönös gesztusokat egymás irányába, ügyfelem például eltávolította közösségi oldaláról az ominózus posztot, amiben volt párja apaságáról ír. Junior pedig engedte, hogy anya és fia egy mondat erejéig telefonon beszéljenek

– mondta a Borsnak dr. Horváth Gábor büntető szakjogász, az édesanya ügyvédje. 

A lap szerint Junior, a béke jeleként még egy videót is küldött exének a gyermekről, aki épp biciklizni tanult. Az ügy megoldása tehát még várat magára, de a felek igyekeznek kompromisszumra jutni. 

A zenész egyébként adott egy nagyinterjút a Tények Plusznak, ahol beszél arról, hogy Lacika, hogy éli meg a testvére elvesztését. Az interjú ma este kerül adásba.