A Feleségek luxuskivitelben és a Nyerő páros főszereplője pár nappal korábban vallott színt tönkrement házasságával kapcsolatban. Most Instagram-oldalán újra megnyílt követői számára és elárulta, a körülményekhez képest ő is, és gyermekei is jól vannak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Igen gazdag vagyok! 🙋🏼‍♀️ Tudjátok miért? Mert van két egészséges gyönyörű gyermekem! 🙏🏻 A szeretetem nem törli ki a hibáitokat majd. Nem tud megóvni attól benneteket, hogy elessetek. Nem tud megvédeni a csalódásoktól és kudarcoktól. De mindig a legjobbat akarom nektek! ♥️ És ugyan a legjobb nem mindig a legkönnyebb, én azon leszek, hogy ösztönözzelek és segítselek benneteket! ♥️ Több ezer formája van a szeretetemnek, de egy biztos: soha nem fog megváltozni.♥️ Ahogy felnőttök, talán elfelejtesz néhány dolgot, amit tettem. De azt remélem, nem fogod, hogy mit is jelent, amikor azt mondom: "szeretlek". ♥️ Tudom ha felnőttök, büszkén fogtok állni előttem, hogy én vagyok az anyukátok! 🙋🏼‍♀️

Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Köszönjük, a gyerekek nagyon jól vannak és én is! Igyekszem, hogy ne nagyon érezzék a helyzet nehézségeit

- írta egy követője kérdésére.

Több dolgot is elárult ezenfelül: például hosszasan írt arról, hogy, bár elválnak, tiszteli a volt férjét és nagyon szerette, illetve nem fog soha rosszat mondani rá. Azt is kifejtette, jelenleg gyermekei az elsők, épp ezért úgy intézi a dolgokat, hogy a legkevesebb negatívum érje őket.