Hamarosan a mozikba kerül a Charlie angyalai új filmje, amelynek Kristen Stewart lesz az egyik főszereplője. Ma azonban a mozihoz készült betétdal klipje látott napvilágot, amelyben Ariana Grande, Miley Cyrus és Lana Del Rey hangja csendül fel. Illetve a klip erejéig ők is veszedelmesen szexi angyalokká válnak.

Ami Ariana Grandét illeti, ő általában angyali személyiségként van jelen a médiában, így a producerek úgy gondolták, neki kijár egy hófehér szárnyakkal díszített öltözék. Miley Cyrust természetesen már nem ilyen megközelítésből kívánták megjeleníteni.

Az énekesnő Lana Del Reyyel együtt fekete ruhát visel, Cyrus pedig amellett, hogy a klip minden helyszínén úgy tekereg, mint egy elbűvölt kígyó, még meg is tépi egy fogoly fülét a fogával, hogy utána elé feküdjön, és nyomjon egy terpeszt.

Végül mindhárom énekesnő egy színen tűnik fel. Egy régies stílusú étkezőben gyűlnek össze, ahol fekete szárnyakkal ékesített jelmezben, túlfűtött erotikával fogyasztják el az asztalon feltálalt fogásokat. Mindeközben Miley Cyrus átöleli angyaltársait, majd egyszer csak belenyal Ariana Grande fürtjeibe, akit láthatóan nem is zavar a dolog.

Miután véget ér a zene, a lányok tovább viháncolnak az asztal körül, mire befut a film másik főszereplője, Elizabeth Banks, majd emlékezteti őket, hogy ez valaki más háza, és ideje visszatérni a munkához. És láss csodát, a 3 énekesnő valóban engedelmeskedik.