2008-ban láthattuk utoljára a tévéképernyőn Steiner Kristófot, aki hosszas szünet után most a Youtube-on tűnik fel ismét: főzőműsort készít szerelmével, Nimrod Dagannal. A félórás műsor október 1-én debütál, és nem egy szokványos főzőshow-ra kell készülni (ahonnan természetesen az állati eredetű hozzávalók száműzve lesznek, lévén, Steiner Kristóf is vegán), hanem inkább egy főzős talkshow-ra, mivel sztárvendégekből sem lesz hiány. 

Rengeteg helyzetben érzem azt, hogy a jelenléte sokakból lelkesedést vált ki. Ez nekem azért nagy öröm, mert én magam tudom, hogy ő milyen értékes, hogy mennyire tehetséges mindenben, amihez nyúl. Mi legbelül nagy szimbiózisban élük, írásban, színházban, social mediaban és persze főzésben is. Nagy büszkeség, ha az emberek vele is megismerkedhetnek. Szeretném az ő személyiségét is megosztani másokkal, hogy ne csak a srác legyen, aki mindig velem van

- nyilatkozta Steiner Kristóf arról, hogy miért is a szerelmével közösen indítja el a főzős műsorát. 

A Kristóf’s Kitchen in The Studios című műsorról szóló sajtóközleményben Steiner Kristóf kifejti, hogy ő mindig is történeteket mesélt el, csupán mindig más-más eszközökkel. Volt, hogy a tévét, máskor pedig a színházat vagy az újságokat használta erre a célra, de az utóbbi években a konyhában tud leginkább kiteljesedni. 

A főzőműsorban sztárvendégek is lesznek, akikre vonatkozóan komoly szerkesztői tanácsokat kellett betartania Steiner Kristófnak:

Fontos megkötés volt a szerkesztőktől, hogy a felvétel előtt a sminkszobában ne beszélgessünk a vendégekkel, a nagy találkozások történjenek a kamerák kereszttüzében. Volt köztük, akit már régóta ismertem, és volt, akivel bár még nem találkoztam, de régóta kíváncsi voltam rá, vagy épp neki volt sztorija velem

- nyilatkozta a házigazda.