A főpolgármesteri címre pályázó Berki Krisztián és felesége, Mazsi már beszéltek arról, hogy gyereket szeretnének, és az alábbi sajtóközleményből kiderül, hogy a dolgot annyira komolyan gondolják, hogy úgy döntöttek, nagyobb lakásba költöznek, hogy legyen hely a család bővítésének. A SlágerTV-n az ÜBERKIrály című műsorban lehet majd megnézni az új otthont ma este 8-tól, de már most itt van egy elég erős idézet Berki Kriszitántól arról, hogy a híresség a költözés után nem fogja engedni Nati lányának, hogy posztereket ragasszon a falra:

Nati szobájában nem lesznek ragacsok, poszterek a falon. Mikor gyerek voltam nem voltak példaképeim, én magam váltam azzá. Pókember, Batman, ilyenekről szó sem lehet, hogy kikerüljenek a szobája falára. Esetleg apa ott lehet egy nagy poszteren, de más nem.

Merthogy a költözésre nemcsak a következő gyerek miatt van szükség, hanem azért is, hogy Berki Krisztián Hódi Pamelával közös kislányának is legyen helye. Erről Mazsi így nyilatkozik:

A jelenlegi lakásunkban Natinak nincs rendes gyerekszobája. Mivel iskolába készül, mindenképp szeretnék neki egy saját kuckót, ez ebben a házban már adott lesz. Tervezzük Krisztiánnal a családalapítást, először szeretnénk egy közös gyereket, aztán majd meglátjuk. Egyelőre el fogunk itt férni, de ha még tovább bővülne a család, akkor váltunk majd egy nagyobb házra

A teljes sajtóközlemény az alábbi legördülőben olvasható.

Ezért döntött a költözés mellett Berki Mazsi

Berki Krisztián felesége úgy döntött, itt az ideje, hogy férjével nagyobb otthonra váltsanak, mivel családalapítási terveik legalább két gyerekszobát igényelnek.

Igazi kertvárosi lakosok lesznek Berkiék, akik eddig egy üdülő-övezeti lakásban éltek. Azonban Mazsi úgy érezte, ideje otthont váltaniuk, így Krisztián is beadta a derekát a költözésre. „Mikor megismerkedtünk Mazsival azt gondoltam, hogy ő egy igazi üzletasszony. Ez így is van, de ugyanakkor ő egy családanya típus is, akinek a fészekrakás, a családi otthon megteremtése szívügye. Ha ő költözni akar, akkor költözünk. Nekem mindegy hova, csak a feleségemmel hajthassam álomra a fejem” – mondta a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban Berki, aki feleségére bízta új otthonuk kiválasztását és berendezését is.

Mazsi meg is találta az álomotthont, amit férjével együtt szeretne minél hamarabb gyerekkacajoktól hangossá tenni. „A jelenlegi lakásunkban Natinak nincs rendes gyerekszobája. Mivel iskolába készül, mindenképp szeretnék neki egy saját kuckót, ez ebben a házban már adott lesz. Tervezzük Krisztiánnal a családalapítást, először szeretnénk egy közös gyereket, aztán majd meglátjuk. Egyelőre el fogunk itt férni, de ha még tovább bővülne a család, akkor váltunk majd egy nagyobb házra” – mondta boldogan Berki Mazsi, aki alig várja, hogy új otthonukat birtokba vegyék.

Bár Krisztián is lelkes, magát a költözést ki nem állhatja. „Másfél-két év után családi házba költözünk. Csak kapkodom a fejem, hogy milyen mozira fizettem be. Ugyanakkor végtelenül hálás vagyok Mazsinak, ahogy az egészet szervezi, menedzseli. Nagyon jó érzés, hogy feltétel nélkül szereti a lányomat és ekkora figyelmet fordít arra, hogy Nati jól érezze itt magát. Egy dolog azonban biztos: Nati szobájában nem lesznek ragacsok, poszterek a falon. Mikor gyerek voltam nem voltak példaképeim, én magam váltam azzá. Pókember, Batman, ilyenekről szó sem lehet, hogy kikerüljenek a szobája falára. Esetleg apa ott lehet egy nagy poszteren, de más nem” – tette hozzá viccelődve Berki, akinek új otthonát 20:00-tól láthatják a nézők a Sláger TV-n.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Berkiék annyira komolyan gondolják a gyerekvállalást, hogy nagyobb lakásba költöznek

Ráadásul Berki Kriszitán és Hódi Pamela közös lányának, Natinak sincs az új feleség, Mazsi szerint rendes gyerekszobája a régi lakásban.

24 · Sep 18, 2019 12:07pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments