Van egy ATV Spirit nevű csatorna, ezen pedig egy Húzós nevű adás, amelynek a vendége tegnap Szinetár Dóra volt. A műsort vezető Rónai Egonnak a színésznő-énekesnő elmondta, hogy egyvalamit, ha nem is megbánt, de azért néha sajnál: hogy nyilvánosan beszélt arról, hogy kisfia Down-szindrómás. Az idézet pontosan a következőképpen hangzik, amint azt az alábbi videóban meg is lehet nézni.

Egyetlen dolog van, amit nem azt mondom, hogy megbántam, de néha sajnálok, hogy az élet így hozta: hogy az emberek orrára kötöttem, hogy a kisfiamnak milyen a genetikája.

A Blikk további részleteket is idéz a műsorból, ebből kiderül, hogy Szinetár úgy érzi, hogy egyrészt fontosnak tartja, hogy példájával figyelmeztesse az embereket arra, hogy azt is lehet szeretni, aki az átlagtól eltérő, de közben meg anyaként úgy érzi, hogy a feladata elsősorban mégsem az, hogy bárkinek megtanítson valamit, hanem az, hogy a gyerekének egy nyugodt életet biztosítson. Ezt a nyugodt életet pedig néha veszélyeztetik azok az emberek, akik amiatt támadják Szinetár Dórát, hogy kisfia Down-szindrómájáról nyíltan beszélt.

A színésznő azt mondja, hogy Magyarországon sokan „rettenetesen elutasítóak, szűklátókörűek, félnek”, és ezért gyűlölködnek például kommentekben az interneten, sőt, hozzá teszi, ha nem szólt volna semmit, kívülállóknak nem tűnt volna fel semmi a kisfiával kapcsolatban.

Még néhány hír a mai napra:

  • Vámos Erika újra beszélt arról, amit 2013-ban tárt a nyilvánosság elé: kamaszkorában megerőszakolták. A műsorvezető a Blikk szerint később az öngyilkosságot is megkísérelte, és azóta sem dolgozta fel teljesen a traumát, de dolgozik rajta a mai napig.
  • Demcsák Zsuzsát az Ázsia Expressz 2 legutóbbi része kapcsán a Bors kereste meg azzal a kérdéssel, hogy szeretne-e közös gyereket férjével, és a válasz az volt, hogy „egyáltalán nem zárkózom el attól, hogy a szerelmemmel, Krishannal egy harmadik gyermeket vállaljak, de egyelőre ez nem szerepel a terveink között”.
  • A Való Világból és a bűnügyi hírekből ismert Aurelio Caversaccio az Instagramon jelentette be, hogy újra együtt van barátnőjével, akivel egyszer már el is jegyezték egymást, de aztán szakítottak.
  • A Megasztárból ismert Szecsődi Kari a Facebookon és az Instagramon beszélt arról, hogy volt a TV2 Sztárban sztár leszek! válogatóján, és 4 igennel tovább is jutott, de a szereplése mégsem került adásba, és emiatt össze van törve.
  • Király Linda pedig a Blikk szerint arról beszélt a Nő Comment felvételén, hogy 13 évesen tetováltatott először. Amerikában élt a család ekkor, és az énekesnő elszökött Manhattanbe tetováltatni, majd napokig folyamatosan zokniban járt, hogy otthon ne vegyék észre friss tetoválását.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szinetár Dóra néha sajnálja, hogy „az emberek orrára kötötte, hogy kisfiának milyen a genetikája”

Vámosi Erika újra beszélt arról, hogy kiskamaszként nemi erőszak áldozata lett, Király Linda kiskamaszként tetováltatott, Szecsődi Kari pedig nem került be a TV2-be. Hírösszefoglaló!

6 · Sep 18, 2019 08:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments