Hétfőn, 71 éves korában elhunyt Terry Black előadóművész, aki annak idején a leggyakrabban örökbefogadása kapcsán, illetve bizonyos politikai ügyek miatt szerepelt a hírekben. A Rácz Károly néven született híresség haláláról a fia egyelőre nem képes beszélni, a Blikk azonban egy vasárnapi interjút közölt most, amit még magával Terry Blackkel készítettek.

Minden bizonnyal ez volt az előadóművész utolsó nyilatkozata, amiben a gyermekeivel Münchenben élő híresség egyrészt arról beszélt, hogy nem sokkal korábban látogatott haza Magyarországra, és az autóvezetést a betegsége ellenére bevállalta. Aztán Münchenben kórházba került, itt tartózkodott akkor, amikor többek között a következőket mondta:

Hazaengednek, de az orvos nem sok jóval biztat. Azt mondta, hiába van szívritmus-szabályozóm, hiába tágították ki az ereimet, bármikor jöhet egy újabb infarktus, vagy hirtelen szívleállás.

A hazaengedésre sajnos már nem kerülhetett sor. Terry Black azt is mondta a Blikknek, hogy gyerekeit, a 17 éves Danit és a 14 éves Fannyt úgy nevelte, hogy tudjanak vigyázni magukra, ha Blackkel valami történne. Az előadóművésznek 2015-ben már volt infarktusa és végrendelkezett is.