Shane Tusup a budapesti Influenszer Fesztiválon tartott előadást, amit a Hot! Magazin is meghallgatott. Az edző senkinek nem adott interjút, de így is van miről írni a budapesti fellépése kapcsán. Előadásában többször is utalt Hosszú Katinkára, noha a nevét sosem mondta ki. 

Az úszóedzősködést is úgy kezdtem el (Katinkával - a szerk.), hogy nem tanultam iskolában, kizárólag gyakorlati tapasztalataim voltak. A magyar focicsapattal is jó munkát végeztem volna, mert értem a folyamatokat, képes vagyok hatni az embekre

- mondta az előadásán. 

Az edzőt barátnője is elkísérte az eseményre, de a nő végig a színfalak mögött volt, csak akkor láthatták őt, amikor a mélygarázsban beszállt Shane Tusuppal a kocsiba. 

A férfi jelenleg Hosszú Katinka egyik legfőbb riválisát, Ilaria Cusinatót készíti fel a versenyekre, aki a Blikk szerint nemcsak edzettje, hanem barátnője is. 

Akárki is legyen Shane Tusup új választottja, az kétségtelen, hogy ahogy azt a lenti Insta-képen is láthatja,  Ilaria Cusinato és Hosszú Katinka megdöbbentően hasonlítanak egymásra.