Gyorsan szaladjon mindenki Victoria Beckham Instagram Storyját megnézni itt, amíg el nem tűnik! Posh Spice ugyanis arról készített néhány felvételt, hogy férje, a futballista David Beckham milyen ügyesen kirakta Legóból a Harry Potter-könyvekből ismert Roxfort kastélyt/iskolát.

Büszke feleség vagyok!

– poénkodik Victoria Beckham férje kontójára a videón, majd hogy az alázás annál nagyobbat égessen, a kamera hosszasan elidőz a dobozon elhelyezett feliraton, amely szerint a játék 8-14 éves gyerekeknek való. David Beckham 44 éves.

Egy újabb nap, egy újabb doboz Lego. Ez mennyi ideig fog tartani?

– érdeklődik az egykori Posh Spice férjénél a következő jelenetben. Miután a futballistának sikerült pár hét alatt összedobnia a Roxfort kastélyt, azután egy vonattal, azaz a Roxfort Expresszel próbálkozik. Ezúttal legkisebb fia, Cruz Beckham is beszállt a komoly építkezésbe, ő egyébként még éppen beleesik a célcsoport korosztályba, mivel pont 14 éves.

Sok sikert kívánunk a Beckham családnak a nagy munkához!

Egyébként már elég régóta lehet tudni, hogy a Beckham-házaspárból ki az, aki a világ egyik vezető humoristájának cikiző poénjaira is tud csípőből szellemeseket replikázni, és ki az, akinek a somolygáson-vöröslésen kívül sokkal többre nem futja. Ha ön még nem ismeri ezt az ősrégi videót, amin Sacha Baron Cohen humorista Ali G szerepében meginterjúvolja Beckhaméket a Comic Relief jótékonysági tévéműsorban, akkor csak ajánlani tudjuk.