A Blikk friss Kökény Attila-interjúja azzal a mondattal kezdődik, hogy

jó ideje szeretne már nagyapa lenni Kökény Attila (44),

és a figyelemfelkeltő indítás után az egész cikk tele van érdekességekkel. A fő téma nagyon szomorú: az énekes fiáék gyereket vártak, de elment a baba. Van azonban jó hír is, méghozzá az, hogy a már fiatalon nagypapának készülő Kökény Attila leszokott a dohányzásról és öt hónapja alkoholt sem iszik. Az életében ennek következtében beállt pozitív változásokról ekként számol be:

Életem legjobb döntése volt, hogy leszoktam. Az éneklésnél sokkal jobban veszem a levegőt, jobb a közérzetem, nem büdös a bőröm, nem büdös a szám.

További hírek még mára:

  • Pumped Gabo szerepelt a lengyel realityben, amelynek címe The Warsaw Shore. A műsorból egy borzasztóan szórakoztató részletet közöl a Blikk itt magyar felirattal, meg fog lepődni, mennyivel jobban tud angolul Pumped Gabo lengyel kollégáinál.
  • Az elmúlt napokban szinte több magyar híresség volt Milánóban, mint Budapesten: Lakatos Márkon és Palvin Barbaráékon kívül kimentek Ördög Nóráék is. Ők nem a divathétre mentek, mert annak pont vége, hanem Michael Bublé koncertjére, amit az első sorból néztek végig, és az énekes egy ponton kezet is fogott Ördög Nórával. Erről videót lehet megnézni Nánási Pál Instagramján.
  • És a hétfő hajnalban tartott Emmy-kiosztón volt valaki, aki egy magyar divatcég kreációját viselte: Rachel McCord influenszer egy Daalarna-estélyiben befolyásolta a közönséget, az estéről szóló posztjában köszönetet is mond a Daalarnának. A Getty róla készült fotója alább látható.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kökény Attila letette a cigit: „nem büdös a bőröm, nem büdös a szám”

A mai hírösszefoglalóban még: Pumped Gabo lengyel realityben villantotta meg angoltudását, Michael Bublé pedig pacsizott Ördög Nórával.

7 · Sep 24, 2019 09:03am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments