Demcsák Zsuzsával kapcsolatban szinte minden nap kiderül valami. A héten például miatta alakult ki komolyabb vita a Gáspár családban. A nézeteltérés abból fakadt, hogy Demcsáknak kellett udvarolnia egy teljes napig az Ázsia Expresszben 2-ben, ami Gáspár családja, és a műsorvezetőnő szerint is túl jól sikerült. Ráadásul a Mokka című műsorban az is kiderült, hogy Gáspár Zsolt lehet az egyik vendég Demcsák és indiai párja titkos esküvőjén. Tehát elképesztő fordulatokban gazdag történetről van szó.

Kaptam egy nagy sallert a feleségemtől, tartok is az esti teljes adástól. A fiamnak sem tetszett a dolog. Én viszont nagyon örültem Zsuzsának, mert már régebben is sokat néztem őt a tévében. Több napot is együtt tölthettünk volna

mesélte Gáspár a Blikknek.

Tény, hogy az emberiség 99%-a nem merne ilyen csípős megjegyzéseket tenni nekem, de természetesen ezeket poénra vettem

 kezdte Demcsák a lapnak, az olyan megjegyzésekre utalva, mint: "megkóstolhattad volna az uborkámat" vagy "cukor a bulád! Fordulj meg, hadd lássam a bulkeszt"   

 Bár voltak pillanatok, amikor a 60 fokban már kiakadtam a folytonos szövegelésén. A szálláson azért lobbizott, hogy egy szobába kerüljünk, hogy elmondhassa, ha külön ágyon is, de velem aludt. Mivel nem értette, miről beszélek a szálloda menedzserével, így a kérése helyett azt tolmácsoltam a hölgynek, hogy minél távolabb eső szobákban helyezzenek el minket

– mondta el a műsorvezetőnő a Blikknek. Később a Mokka című reggeli műsorban kiderült, hogy a viszony azért elég jó maradt közte és Gáspár között, ugyanis ő biztos meg lesz hívva a különleges, titkos esküvőre.