Véget ért a románc Kylie Jenner és Travis Scott között. A TMZ információ szerint a pár már hetek óta külön tengeti napjait, és ugyan próbálták helyrehozni kapcsolatukat, végül úgy döntöttek, szünetet tartanak.

A rajongókat derült égből villámcsapásként érte a hír, hiszen Scott filmjének premierjére még egy párként érkeztek, illetve a Playboy magazin címlapján is úgy tűnt, minden rendben van közöttük. A rapper még azt is ecsetelte, hogy gyermekük születése milyen remek hatással volt a szexuális életükre. A jelek szerint azonban nem eléggé.

A pár 2017-ben ismerkedett meg a Coachella fesztiválon, Kylie Jenner pedig olyan hamar esett teherbe, hogy exe sokáig bizonygatta, az ő gyermekét hordja a szíve alatt. A nyáron arról is beszámoltunk, hogy a celebritás születésnapi bulijára egy esküvői ruhát, illetve a rapper öltönyét is magukkal vitték, ám a menyegzőre feltehetően nem került sor.

Kylie Jenner már Justin Bieberék esküvőjére is gyermeke apja nélkül érkezett, illetve többeknek feltűnt, hogy a celebritás gardróbjából eltűnt a rapper fotója.

Bár egy ideig tagadták, hogy külön váltak volna, most már nem cáfolják tovább a szakítást. Mindenesetre Kylie Jenner platformjain semmi jele szomorúságnak. A minap például egy aranyszínű celofánhoz hasonló ruhában pózolt, ami természetesen köldökig volt dekoltálva.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🏆

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,