Stohl András már több mint 3 éve él boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban szerelmével, Évával, aki a színésznél 19 évvel fiatalabb. A nő mellett megfiatalodott, a hosszúra nyúlt éjszakák időszakát pedig maga mögött hagyta. A négygyermekes apuka jelenlegi kapcsolatából nem született gyerek, és szerinte pont ez az egyik oka, hogy minden ennyire flottul működik. 

A színészről a Hot! írt egy cikket, melyben felidézik, hogy Stohl András lánya, Luca szerint sokkal jobban néz ki most, mint néhány évvel ezelőtt, és már meg tud vele beszélni olyan intimebb jellegű kérdéseket is, melyeket korábban nem tudott szóba hozni. 

Nálam fiatalabb a párom, valószínűleg ez is sokat segít ebben. (...) Furcsán fog hangzani, de így, hogy most ketten vagyunk, könnyebb. Odafigyelünk arra, hogy mennyi munkát vállalunk el, és arra is, milyen jellegűeket

- nyilatkozta Sthol András megfiatalosodásának és párkapcsolatának összefüggéséről. 

Hozzátette, hogy az előző kapcsolataiban mindig volt 2-2 gyerekek, akik elterelték az akkori párja figyelmét, így egymásra már kevesebb idejük maradt, de ezt teljesen normálisnak és érthető jelenségnek tartja Stohl András, akinek a jelenlegi kapcsolata csak 2 emberről szól: róla és Éváról. A Hot! szerint 4 gyerek után nem valószínű, hogy az 52 éves színész ismét belevágna a babaprojektbe. 

A Hot! Stohl András egy korábbi nyilatkozatából is idéz, melyben a színész kifejti, hogy maga mögött hagyta az éjszakázásokat, nem jár bárokba, se bulikba. 

Nem szeretném soha többé a családomat ilyen helyzetbe sodorni, sem pedig magamat. És azt hiszem, még egyszer már nem bocsátanának meg az emberek

- mondta Stohl András.