Dobó Kata 22 éve robbant be a köztudatba a Miniszter félrelép című film egyik főszereplőjeként, ahol olyan nevekkel játszott együtt, mint Koltai Róbert és Kern András.

A színésznő azonban pont azelőtt felvételizett a főiskolára, hogy megkapta volna a szóban forgó szerepet. Tavasszal még hétköznapi lányként járt felvételizni, ősszel pedig már filmcsillagként tért vissza, így sokan nem tudták, hogyan kezeljék őt.

Nyáron, mielőtt a főiskola elkezdődött volna, leforgattuk a filmet. Andy egészen más koncepcióban gondolkozott, mint addig a filmesek, vagy az ország. Hogy hogyan kell kommunikálni, és hogyan kell piacra tenni egy ilyen terméket. És hát mindenhol mi voltunk, legfőképpen én, az új sztár. Innen már úgy mentem az első órámra, az első nap, hogy én már egy sztár voltam, de nyáron amikor még felvettek, vagy tavasszal, még nem. (...) Az egészet újra kellett kezdenem, hogy ugyanaz vagyok egyébként, mint akivel tavasszal találkoztatok, semmi nem történt

– meséli Dobó Kata a Spektrum Home-on futó NőComment! című talkshow következő, vasárnapi adásában.

A műsor férfivendégei egyébként a Família Kft. című sorozatból ismert Csonka András, Juhász Illyés és Spáh Dávid lesznek, akik a NőComment! háziasszonyaival együtt emlékeznek vissza a kereskedelmi televíziók hajnalára, illetve karrierjük kezdetéről nosztalgiáznak majd.