Gwyneth Paltrow a napokban Jimmy Kimmel műsorának vendége volt. A színésznő mesélt többek között arról, hogy bár már egy éve házasok férjével, csak egy hónapja költöztek össze hivatalosan. A beszélgetés során azonban Paltrow weboldaláról is szó esett, amely arról híres, hogy kirívóan drága, de annál fölöslegesebb dolgokat rendelhet róla az ember.

A színésznő által kínált termékek között most megjelent valami teljesen más. Ezúttal nem több száz dolláros súlyzót, vagy a spirituális trüffel receptjét bocsátotta eladásra, hanem egy vibrátort, ami a teniszedző nevet viseli.

A műsort vezető Jimmy Kimmel már a szexjáték csomagolását is felvont szemöldökkel szemlélte, és meg is kérdezte a színésznőt, hogy egy teniszedző miért néz ki úgy, mint Bart Simpson. Palthrow azt felelte, nem tudja, szóval inkább nyissák ki és nézzék meg. A csomagolás feltépése után mindketten egyet értettek abban, hogy a terméknek semmi köze nincs a teniszedzőkhöz.

Érdekesség, hogy a szóban forgó szexuális segédeszköz már évek óta kapható Magyarországon, illetve van két testévre is, akik a tűzoltó, valamint a milliomos nevet viselik.