Immár hagyományosan tárjuk fel dokumentarista alapossággal az Instagram modellek sikerének titkát. Ami tulajdonképpen nem a bölcsek köve, hisz arról van csupán szó, hogy ha valaki jól néz ki és ennek teret enged egy digitális fényképező előtt, akkor egyre többen követik, ennél fogva pedig a hirdetők jó karakternek minősítik és meg is fizetik, méghozzá busásan.

Most összeszedtünk három olyan hölgyet, akik elképesztő, forintba átszámolva több száz milliós összegeket kasszíroznak pusztán a fehérneműs képeikkel.

Abigail Ratchford

Ratchford kisasszony alig töltötte be a 27-et, de közösségi platformjain immár több, mint 9 millió követővel rendelkezik. Persze népszerűségének egyszerű a receptje: szaftos, szexi fotókkal árasztja el az Instagramját. A közkedvelt  Insta-modell évente 720 ezer fontot, vagyis 251 millió forintot keres, egyetlen, szponzorált posztjával behúzza átszámítva a 2 millió forintot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wyddddd tho 😇

⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) által megosztott bejegyzés,

 Natalia Garibotto

A brazil modell azon túlmenően, hogy a mai trendekhez mérten jól néz ki, ráadásul remek szervezőkésségéről és pénzügyi érzékéről tett tanúbizonyságot. Ugyanis tökéletes alakjából hatalmas vagyont hozott össze. Garibotto éves szinten átszámolva 200 millió forintot keres, saját bevallása szerint elsősorban a hátsójával. Másfél millió követőjével könnyedén pénzzé teszi majd' minden posztját, állítása szerint egyetlen fizetett posztért 5000 dollárt (1,4 millió forintot) is kaphat. Ráadásul mindezzel nem elégedett meg, ezért beszállt az ingatlan- és a napolajbizniszbe is. 

Lil' Rafy

Az olasz modell még nagyon kezdő a fentebb említett versenyzőkhöz képest, és egyszerre több Insta-profillal is rendelkezik, ami külölegessé teszi, hogy extravagáns Instagramján gyakorlatilg minden alkalommal szinte teljesen meztelen. Egyébként ő is több ezer dollárt, vagy eurót kérhet finanszírozott posztjaiért, igaz a hirdetések a Rafy.life oldalán sűrűbben fordulnak elő. Rafy egyelőre még a bikini modellkedést űzi hivatásszerűen, de egyre több követőjének és vállalkozói kreativitásának hála, hamar megélhet pusztán a közösségi médiából.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

shining for U 😈❤️

lil rafy (@lil.rafy) által megosztott bejegyzés,