Kicsit több, mint egy hét telt el a Bieber-menyegző óta. A friss házasok időközben a Calvin Klein múzsái lettek, a kampányfotók kikerülése után pedig úgy döntöttek, a nagy napjukról ők is megosztanak néhány képet rajongóikkal.

Az énekes és a modell egyaránt osztott meg képeket, bár Hailey Baldwin/Bieber jóval művészibben oldotta meg a posztolást. Ő ugyanis fekete-fehér, gondosan beállított fotókkal ajándékozta meg követőit. Az egyiken meglepően hosszú uszályát is megmutatja, amelyre nagy betűkkel a következőt hímezték:

Míg a halál el nem választ

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

last Monday was the most special day of my life:)

Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés,

A modell továbbá meghatottan azt is hozzátette a képhez, hogy a múlt hétfő volt élete legkülönlegesebb napja.

Justin Bieber már nem volt ennyire nagyvonalú. Bár ő is közzétett két fotót, a két kép között voltaképpen nincs is különbség. Első blikkre kifejezetten azt a hatást kelti, mintha véletlenül kétszer töltötte volna fel ugyanazt a képet. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Even thugz get married

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

Még a gengszterek is megházasodnak

– írja a fotó mellett.

Az énekes újdonsült felesége egyébként hihetetlenül büszke arra, hogy Bieber neje lehet. A múltkor egy „wife” feliratú kabátban kísérgette urát, aki eközben a saját nevével ellátott pólóját viselte. Bár a mostani szettjével nem önmaga előtt tiszteleg, azért érdemes vetni rá egy pillantást.