Egyre közeledik október 22-e. Ezen a napon jár le Demcsák Zsuzsa férjének turistavízuma. Még szeptember végén a Velvet is beszámolt arról, hogy egyre közeledik ez a bizonyos dátum, és a szerelmeseknek már akkor is kevesebb, mint egy hónapjuk volt arra, hogy összeházasodjanak, különben Krishan nem maradhat tovább Magyarországon.

A házasság megkötéséhez azonban a férfinak szüksége van egy iratra, amely bizonyítja, hogy szülőhazájában is egyedülálló, és nincs felesége. Bár Krishan már hónapokkal ezelőtt beadta a kérelmet, azóta sem kapta kézhez a papírt, ezért elhatározta, hogy hazamegy Indiába, hogy felgyorsíthassa a folyamatot.

Nekem minden papírom megvan, ami az esküvőhöz kell, Krishannak már csak a családi állapotát igazoló iratot kell beszereznie, amelyik bizonyítja, hogy Indiában nincs felesége, vagyis hivatalosan is egyedülálló. (...) Krishan már júniusban, az ideutazása előtt beadta kint a kérelmet, de csak egy sorszámot kapott, akkori állás szerint csak tizenkétezren voltak előtte... A testvérei folyamatosan próbáltak intézkedni, de Indiában sokkal lassabban működik a hivatal, folyamatosan érdeklődni kell, kopogtatni, telefonálni, tulajdonképpen kilincselni egy darab papírért, amely mindössze egy sorból áll. Most már majdnem a kilencezredik ügyet intézik, remélhetőleg a személyes jelenléte valahogyan fel tudja gyorsítani a folyamatot. Nem csoda, ha ezt a várakozást megunta, és hazamegy, hogy végre pont kerüljön az ügy végére. Addig nem is jön vissza, amíg a kezében nem lesz az a bizonyos papír

– magyarázta Demcsák Zsuzsa a Story magazinnak.