Már többször is írtunk arról, hogy a Demóna című film folytatásának promókörútján jár éppen Angelina Jolie és kolléganői. Ezen a héten Európában jártak, ezért a heti trend témájának ezúttal őket választottuk. Kétségtelen, hogy Angelina Jolie itt az első számú sztár, de vajon sikerült-e kolléganőinek a nyomába érniük? Nézzük!

Michelle Pfeiffer bordóban

Michelle Pfeiffer a második Demóna-film első, nagy premierjére Los Angelesben ebben a bordós árnyalatú ruhában ment el. A klasszikus fazon egyik különlegessége, hogy van láthatatlan zsebe, a másik, hogy van rajta egy övszerű, kékeslila rátét. Michelle Pfeiffer, teljesen egyszerű frizurát kapott erre az eseményre, nem visel se látványos sminket, se kiegészítőket: úgy tűnik, elsősorban természetes szépségére és kisugárzására támaszkodik. Nézze meg jobban a képösszeállításban, több fotónk is van róla (is)!

Michelle Pfeiffer kékben

Egy hasonlóan klasszikus fazont viselt Michelle Pfeiffer Rómában is, itt volt, hogy Angelina Jolie olyan remekül szórakozott valamin. A 61 éves színészlegenda megjelenése ezúttal is kifejezetten visszafogott volt a relatíve mély dekoltázs ellenére, a frizuráján is csak annyit variáltak, hogy itt kicsit odébb van a választék. Bevált recepttől miért térne el, nem igaz?

Elle Fanning halványzöldben

Elle Fanning akkor is elég királykisasszonyosan szokott öltözni, amikor éppen nem egy mesefilmet promóz, de most aztán tényleg bele lehetett adni apait-anyait. A 21 éves színésznő egy halványzöld ruhát választott, valóban hercegnőhöz illő fazonban, de azért érdemes a nagyításban megnézni a részleteket – van ebben itt-ott egy-egy szellemes és modern csavar. Talán nem túlzás megkockáztatni, hogy divatszempontból van ugyanannyira izgalmas-menő ez a ruha, mint a legjobb dolgok, amikben Angelina Jolie-t az utóbbi időben láttuk.

Elle Fanning vörösben

Ultranőies volt Elle Fanning egyik öltözéke, hát fogta, és kifejezetten férfias szettet választott londoni második megjelenéséhez. Na jó, a nadrágszoknya félúton van a két nem között, de a blézer és főleg a nyakkendő kifejezett utalás a férfidivatra. Fanning a cipőt is pontosan belekomponálta az egyszínű összeállításba, jópofa, diáklányos frizurával, hogy annál nagyobb legyen a kontraszt a korábbi, hercegnős kontyához képest.

Angelina Jolie ezüstben

Ezüst vagy gyöngyház színében pompázott viszont Angelina Jolie a londoni díszbemutatón, arany részletekkel a ruháján. A film címe úrnőt emleget, és a stylist nyilván ezt a szót kívánta hangsúlyozni ezzel a vállban és mellben már-már karikatúraszerűen hangsúlyos ruhával. Angelina Jolie tényleg olyan ebben az uszályos szerelésben, mint egy királynő, maximum a tetoválásai kacsintanak ki egy kicsit az összképből.

Angelina Jolie feketében

Ki és miben tetszett a legjobban?

És még egy kis fekete ruhát mutatunk Angelina Jolie-tól, amit nem egy díszbemutatóra vett fel, hanem az ahhoz kapcsolódó, de kevésbé formális-elegáns fotózásra. Évek, talán most már lassan évtizedek óta nagy divat a csipke, főleg ilyen szimmetrikus mintával, mint ami itt a nyaknál-dekoltázsnál látható. Az összeállítást az öv és a tüskés fejdísz/hajráf viszi el a gonosz(szá váló) Demóna karaktere felé, valószínűleg erre a világra utal a fülbevaló is, csak a frizura miatt nem sok minden látszik belőle. Nos, ön szerint Angelina Jolie a vörösszőnyeg úrnője? Ha igen, melyik szettjével? Vagy még jobban tetszett valamelyik kolléganője? Kattintson, szavazzon, kíváncsiak vagyunk a véleményére!