Sejthető volt, hogy Nacsa Olivér és Somossy Barbara között valami nincs rendben

2019.10.14. 10:08 Módosítva: 2019.10.14. 11:28

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, egy igen rövid, alig több mint egyéves házasság után különválik Somossy Barbara és Nacsa Olivér. A Blikk információ szerint a műsorvezetőkhöz közel álló személyek nem lepődtek meg a híren, szerintük sejteni lehetett, hogy valami megromlott a szerelmespár kapcsolatában. 

Míg Nacsa Olivér csak barátainak számolt be a szomorú hírről, Somossy Barbara közösségi oldalán jelentette be különválásukat, igaz, azóta már törölte is a posztot. Abban azt írta a műsorvezetőnő, hogy emberként továbbra sem fogják elengedni egymás kezét, vagyis feltételezhetően békében, közös megegyezéssel tettek pontot kapcsolatuk végére. 

A munkatársak azonban már előre sejtették, hogy mi fog történni, mivel szerintük Somossy Barbara már hetekkel ezelőtt különköltözött közös otthonukból, és egy ideje már nem is vezettek közösen műsort az M5-ön. 

Sejthető volt, hogy valami nincs rendben körülöttük, hiszen korábban kifejezetten szerettek volna együtt dolgozni. Persze arra senki nem gondolt, hogy válás lesz a vége

- nyilatkozta a sztárpár egyik kollégája a Blikknek. 

Nacsa Olivérnek ez volt a második házassága, előző feleségétől szintén egy év után vált el, még 2012-ben.