A rapper vendégszerepelt a Tankcsapda Youtube-csatornáján, ahol kifejtette, hogy Emilio egy 2014-es felvételen meglehetősen sajátos angol kiejtéssel adta elő a Get down on it című slágert. Az ACnews szúrta ki, hogy Balázsék is reagáltak az énekes furcsa angoljára.

Ganxsta Zolee a Tankcsapda tagjaival, láthatóan jó hangulatban idézett fel egy évekkel korábbi MTV-s műsort, melyben Emilio énekelt. A rapper teljesen kiakadt azon, hogy egy ilyen produkció hogy mehetett le a tévében. 

Emilio még 2014-ben  a SzerencseSzombat című műsorban lépett fel és meglehetős lazasággal adta elő a dalt, annak ellenére, hogy a szövegnek az ég világon semmi értelme nem volt, pontosabban nem hasonlított az eredeti szövegre.

Emilio fellépett a lottósorsolásban, és a Get Down On it így adja elő: Hajú vana dudududu rilivonna duda densz. Ezt meg lehet csinálni a Magyar Televízióban

– mondta a videóban a rapper.

Az ACnews egyébként felkereste Emilióékat, hogy ők miként látják a dolgot, azonban az énekes felesége csak annyit mondott, nem érnek rá most ezzel foglalkozni.