Alig 2 hete számoltunk be róla, hogy Várkonyi Andrea bejelentette: visszatér a tévézéshez. Ekkor még nem árulta el, pontosan milyen műsora lesz, csak annyit, ha korábban kapta volna a felkérést, talán ott sem hagyja a tévézést, pontosabban a TV2-t, ahonnan 1 évvel korábban állt fel. 

A műsorvezetőnő a Borsnak árulta el, hogy egy női beszélgetős műsora lesz a Life TV-n, ami a talkshow - reality keveréke lesz, meghívott vendégei őszintén tárulkoznak majd fel előtte. Mindezt úgy, hogy még a kamerákat sem fogják látni, és nézők sem lesznek jelen a stúdióban. 

Leginkább a talkshow-reality műfaj illik rá, ugyanis híres emberekkel beszélgetek (egyszerre többel is) egy különlege­sen berendezett stúdióban, amelybe 360 fokos díszletet terveztek. Nem lesz közönség, és amikor a vendég körülnéz, nem lát majd kamerákat. Pont ez az intim és bensőséges hangulat az alapja annak, hogy olyan mélységekig menjünk le egy témában, amire nem igazán volt még példa a hazai televí­ziózásban

- nyilatkozta Várkonyi Andrea, aki nemcsak vezetni fogja a műsort, hanem szerkeszteni is, amivel egy régi vágya teljesült.