GettyImages-513077504

Meztelen képek kerültek fel a netre Demi Lovatóról

2019.10.18. 12:02

Demi Lovato mostanában a természetesség élharcosa lett, miután több retusálatlan fotót is közzétett a testéről. A jelek szerint azonban vannak olyanok, akik nem elégednek meg ennyivel, és mindenre kíváncsiak. Ennek érdekében pedig semmitől sem riadnak vissza.

Az énekesnő Snapchat-fiókját csütörtökön törték fel, a hackerek pedig egy linken keresztül irányították a követőit egy oldalra, ahol a híresség privát fotói voltak láthatóak, közöttük több meztelen is – írja a The Blast.

Demi Lovato csapata hamar visszaszerezte az irányítást az énekesnő profilja fölött, eddigre pedig már el is tűnt a szerver, amelyre feltöltötték a szóban forgó fotókat.

A Twitteren több rajongó is kiállt az énekesnő mellett, emellett pedig fel is háborodtak, ugyanis szerintük bár mindenkiről alantas dolog pucér képeket nyilvánosságra hozni, Demi Lovato az a személy, aki a legkevésbé érdemel ilyen bánásmódot.

Senkiről sem szabadna meztelen képeket nyilvánosságra hozni, de Demi Lovato megosztotta a világgal, hogy mentális betegséggel küzd, szóval mi a faszért csináljátok ezt vele? Ez annyira bántó. Mégis mi van az agyatokban, ami azt mondta nektek, hogy hackeljétek meg a Snapchatjét, és posztoljátok ezeket? Ez nagyon nincs rendben, szégyelljétek magatokat

– írja egy dühös rajongó.