Rubint Réka fitneszvállalkozó és Pintér Tibor lovasszínész annak idején együtt szerepelt a Nagy duett című műsorban a TV2-n. Ma arról ír a Bors, hogy novemberben Rubint rendez egy fitthétvégét a Balatonnál, ahova Pintért is elhívta fellépőnek, mert annyira jóban vannak azóta is. Ebből az alkalomból mindketten ajnározták a másikat a lapnak, mert nyilván mi mást tudtak volna mondani, ha már egyszer megkeresték egymást.

Pintér Tibor ennyire imádja Schobertéket:

Nagyon szeretem Rékát, és Norbit is, és utóbbit sem csak illendőségből mondom, már az otthonukba is meghívtak. Fantasztikus embereknek tartom őket.

Rubint Réka ennyire imádja Pintér Tibort:

Tenyára a show-ban a mentoromként tekintettem, és nagyon jó embernek tartom. Volt már a táboromban is előadóként, kiváló a kapcsolatunk, ráadásul Norbival is nagyra tartják egymást.

Schobert Norbert ennyire imádja Rubint Rékát:

Limitált, mint a Feleségem.

Ezt pedig Schobert Norbert maga tette ki az Instagramra tegnap, a Pappas Autót, illetve a Mercedest reklámozza éppen (bár a poszt a #nemreklám címkét tartalmazza), és az egyik gépjárművet nevezi új szerelmének, majd ezt folytatva írja a fenti mondatot, Rubint Réka limitáltságát dicsérve.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Limitált, mint a Feleségem” – így bókolnak Schoberték és Pintér Tibor egymásnak

Pintér Tibor Rubint Rékával fog fellépni, és „nem csak illendőségből” azt mondja, Norbit is nagyon szereti, aki egy autóhoz hasonlította a feleségét.

13 · Oct 19, 2019 12:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments