SZG 9826

Schobert Norbi 10 milliót osztott szét pár óra alatt

2019.10.20. 16:41

Schobert Norbi nagyot triplázott a hétvégén, ugyanis egyszerre mutatta be új könyvét, ünnepelte az Update 15. születésnapját, és ráadásként kiosztott 10 millió forintot.  Az üzletember pár nappal korábban még a kórházból posztolt, ugyanis átesett egy súlyos gerincműtéten, amit egyáltalán nem lehetett látni rajta, ugyanis óriási buzgalommal szónokolt a színpadon.

A hazai fogyni vágyók nem kis örömére Schobert pár hónappal ezelőtt meghirdette a Nagy Fogyókúraversenyt, amelyen 10 millió forint készpénzt oszt szét. Az esemény másik fontos pontja volt, hogy bemutatta új könyvét, melynek címe: Keto. Fogyni bárki tud. A kiadványból számos fogyókúrás átverésről informálódhat az ember, valamint  életének egy-egy fontos állomásáról is mesél az üzletember.

A Velvet az eseményen járt, és ha már ott voltunk, feltettünk pár kérdést a versennyel és az új könyvel kapcsolatban.

Mi ez az újabb őrület: pénzosztás, össznépi fogyózás, könyv, nem sok ez egyszerre?

Nem, sőt. Arra gondoltam, hogy egyszerűbb így felhívni a figyelmet, mint óriásplakátokkal teleszórni a várost. Írtunk két ismert szakemberrel egy könyvet, amellett kihoztuk a szükséges termékeket is, és úgy döntöttünk, hogy egy országos fogyókúra keretében teszteljük. Elképesztő eredmény, hogy a jelentkezők 25 százaléka végigcsinálta és ők 3,2 tonnát dobtak le. Ez egy falu összsúlya, kvázi megszüntettünk egy kisebb falut. Azt hiszem, hogy ez a teszt magáért beszél. Egyébként ez egy szakkönyv, de igyekeztünk úgy összerakni, hogy az átlagember is értse. Úgy is teszteltük, hogy ha a középső fiam érti, akkor mások is fogják.

Itt most elég komoly pénzösszegek cserélnek gazdát, ami azért nem kis inspiráció volt. Szerinted megmarad a lelkesedés ezután is az emberekben?

Nekem az az elméletem, hogy aki belekóstol a jóba, az tartja magát ehhez. Nem hiszem, hogy megkapják a 100 ezret és utána rohannak egy gyorsétterembe halálra enni magukat. Egyébként kiírok egy újabb versenyt is, tehát, ha ilyen motiváció kell, én biztosítok újat. Akár új emberek is „születhetnek”. 5 hónap alatt 40-50 kilót is lehet fogyni, ami konkrétan egy új embert jelent.

Ami számomra nem világos, akkor most a KETO egy módszer vagy egy életmód? Korábban hogyhogy nem támogattad teljes mellszélességgel?

Szerintem ezt nem szabad életmódként élni. Én korábban is azt mondtam, hogy a KETO, mint életmód nem alkalmazható, de – és ez egy hatalmas DE – ha valaki gyorsan, hatásosan fogyni akar, annak elképesztő lehetőség. Ez mindig is ott volt az emberiség számára, ez egy remek lehetőség, egy remek módszer. De e szerint élni nem tanácsos. Nem lehet a zsírt állandóan bontani. Nem kell szórakozni és izzadni azon, hogy betartsunk mindenféle életmódokat, hanem ha kicsit meghíztunk, hamar le lehet vele dobni a kilókat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Schobert Norbi 10 milliót osztott szét pár óra alatt

Az üzletember egy fogyókúrás versenyt indított, a legtöbbet fogyóknak pedig komoly pénzjutalmat ajánlott fel. „Kvázi megszüntettünk egy kisebb falut.”

699 · Oct 20, 2019 04:41pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments