Ganxsta egy rádióinterjúban mesélt zűrös párkapcsolatáról, felidézte korábbi szakítását, aminek hatására saját bevallása szerint depressziós lett. Mostani szerelméért mindenre képes, mégis hosszú ideje élnek se veled, se nélküled kapcsolatban. Az interjú készültekor például épp szakítófélben voltak.  

Kadarkai Endre új sorozatot indított a Klub Rádióban. A Világtalálkozóra keresztelt műsor lényege, hogy két olyan vendég beszélget a riporterrel, akik első blikkre nem igazán mozognak egy közegben. A legújabb adásban Csányi Vilmos és Ganxsta Zolee vendégeskedett. A furcsa páros csak elsőre tűnt nagyon különbözőnek, a röpke 50 perces beszélgetés alatt kiderült, hogy a biológus professzor és a rapper sok mindenről ugyanúgy gondolkodnak. Az interjúban szóba kerül; a kor, neveltetés, munka, alkoholizmus, egyszóval szinte mindent érintenek. Ami azonban mindezek mellett kiemelkedően érdekes az az, hogy a rapper - rá egyáltalán nem jellemző módon - nagy őszinteséggel mesélt párkapcsolatáról

 Kadarkai a rapper korát firtatta, amire Ganxsta nagy őszinteséggel reagált.

A korom csak a párkapcsolatomban érzékelem. A barátnőm, aki most ismét kivágott, mindig figyelmeztet rá (...)  A Valami Amerika 3 forgatásán találkoztunk. Ő kihozott az akkori ámokfutásomból, de két éve azt csináljuk, hogy kirúg, visszajön... A hiba nagy része bennem van, ez tény. Ő szokta azt mondani iróniával, ilyen szuri jelleggel, hogy hú, de öreg vagy. 

 - mondta még a beszélgetés elején, majd közel fél órával később újra kitért nőügyeire, párkapcsolatára. 

Végtelen vagyok a női nemmel szemben. Ha én szerelemes leszek, ha leteszem a voksom... , korábban nagy vadászós voltam, de ez egy másik kategória, az akit választottam, ahhoz nagyon tudok ragaszkodni, és ha ő megbánt, attól nagyon megtudok roggyanni. Mindig mondják, hogy a rosszfiú, őt biztos nem érdekli, de nem, ezt nem tudom lazán kezelni. Olyankor depressziós vagyok, nagyon mélyre le tudok menni. Például most sem vagyok oké, jövök-megyek, de belül most van baj. De majd megoldjuk. (...) Nem kell másik.

 - mesélte a zenész, aki azt is bevallotta, hogy már régóta se vele, se nélküle viszonyban van párjával, és retteg tőle minden egyes szakítás után, hogy ez most tényleg szerelmük végét jelenti, de mindig reménykedik a folytatásban. 

Az a baj, hogy én rosszul viselem, mikor a nőügyeim nehezen működnek, én beviszem, nem elegánsan, hogy magamban tartom, hisztis vagyok, beleviszem a munkába, látszik rajtam. Mindig ígérem, de nem tudom magamban tartani ezt.