Ismét nagy a boldogság Kulcsár Edináéknál. Legutóbb arról számoltunk be, hogy a pár már tervezi a következő babát, most pedig egy közel egy évtizede nem látott családtag talált vissza a modellhez egy véletlen találkozást követően.

Kulcsár Edina október közepén posztolt közös fotót a húgával, ami mellett elmesélte, mennyire boldoggá tette, hogy Renáta visszatért az életébe, és vele együtt több olyan családtagja is, akivel nem tartotta a kapcsolatot.

Pár éve megfigyeltem, hogy a páratlan évek nekem mindig rosszabbak mint a párosak... Aztán pont év elején, jött ő! A húgom, aki kulcs volt a folytatáshoz, hogy a családom többi tagjával is rendezzük, amit anno nem sikerült. Az elmúlt években próbáltam azt mutatni, hogy minden a legnagyobb rendben, de nem volt az. Folyton őrlődtem magamban, mert nagyon hiányoztak, de ennek végre vége és remélem ezzel együtt megtört a páratlan évek szerencsétlensége is számomra. Mindig mindent beszéljetek meg azokkal, akik számotokra fontos, mert sokan ( makacsságból ) egy egész életet élnek le úgy, hogy nem beszélnek egymással.

A modell a Tények Pluszban húgával együtt beszélt arról, miért romlott meg közöttük anno a viszony. Mindketten úgy látják, hogy egy félreértés okozta a bajt, ezt azonban már sikerült áthidalniuk, és azóta igyekeznek a lehető legtöbb időt együtt tölteni, hogy bepótolják a kimaradt éveket.