L.L. Junior: „Nekem az szerez örömöt, ha a gyereket boldognak látom velem, és az anyukájával együtt is”

2019.10.26. 08:33 Módosítva: 2019.10.26. 08:34

Dávidka tragikus balesete óta sok dolog történt L.L Junior családjában. A szülők egy ideig hadakoztak egymással, ám most úgy tűnik, rendeződni látszik a viszony, ugyanis jelenleg Lacika elhelyezésén egyezkednek, méghozzá úgy, hogy mindhárom félnek megfeleljen a végső döntés.

Folyamatban van az ügyünk, és Lacival mindketten a gyerekünk érdekeit tartjuk szem előtt. Azon vagyunk, hogy olyan megegyezésre jussunk, amely a legjobb Lacikának

– mondta a Borsnak Hopp Csilla, az énekes volt párja.

Bár L.L. Junior jogerősen megkapta az ideiglenes felügyeleti jogot, elmondása szerint nyitott az egyezkedésre, és számára az a legfontosabb, hogy Lacikát boldognak lássa.

Mindkét szülőnek száz százalékban azt kell szem előtt tartania, hogy boldog le­gyen a gyermeke. Egyikünk sem akar hétvégi apuka vagy anyuka lenni. Szerintem Lacika fejlődése, tanulmányai és a fo­lya­matos nevelése szempontjából az lenne az optimális, ha két hetet nálam, két hetet Csillánál töltene. (...) Annak ellenére, hogy bár jogerősen megkaptam az ideiglenes felügyeleti jogot, abszolút nyitott vagyok a meg­egyezésre. Nekem az szerez örömöt, ha a gyereket boldognak látom velem, és az anyukájával együtt is. Bízom benne, hogy Csillával szülőtársként sikerül konszenzusra jutnom.

– magyarázta a lapnak L.L. Junior.