Lengyel Ferenc: „Szeretem a pofátlanságot, a fineszt a történetekben”

00:00:00 / 00:00:00

Új sorozat indult a Velveten. A Kék bársony című blokkban ismert művészekkel, kedvelt vagy éppen gyűlölt emberekkel, pszichológusokkal, influencerekkel fogunk beszélgetni, olykor személyes, alkalmanként sokakat érintő kérdésekről. A bulváron innen és a bulváron túl is. A podcast első vendége Lengyel Ferenc, az RTL közkedvelt sorozatának, a Drága Örökösök főszereplője.

A színész mesélt arról, hogy miként hatott az életére a népszerűség, a véget nem érő forgatások, felidéz néhány vicces pillanatot, sőt arra is kitér, hogy egyesek nap, mint nap újra eljátszák a sorozatban történteket, olyannyira rajonganak az Örökösökért. Lengyel mindeközben színt vall arról is, hogy bár egy népszerű sorozat főszereplője, ő maga nem rajong a folytatásos történetekért, például azon kevesek egyike, akik szerint az HBO minisorozata, a Csernobil nem sikerült jól, sőt. 

Mesél családjáról, a színházi élet átalakulásáról, a fiatal, a kőszínházakkal szemben kritikus kollégákról, illetve azt is elárulja, sorozatszerepén keresztül jött rá, hogy szüksége van a természet közelségére.